top of page

NINA'S BLOG

Search
  • Nina Karakasheva

Нов храм на музиката и културата. Нови проекти и познания

В подкрепа на наши приятели, професионалисти и хората на изкуствотоС огромно удоволствие Ви споделям за две прекрасни инициативи:

💫

Първата инициатива е за изграждане на нова национална концертна зала - "Представляваща музикален комплекс от голяма акустична зала, няколко по-малки акустични зали, репетиционни и спомагателни помещения и музей на българската музикална култура, както и учебен комплекс по музикално изкуство“. Включете се в подкрепа на идеята за изграждането на този нов храм на музиката и културата в София. Инициативата е под патронажа на Президента на Република България, г-н Румен Радев. 🇧🇬 Аз призовавам всеки, който желае да се включи в инициативата да направи това чрез сайта за връзка ето тук . Ако до едно добро дело добавим поне още едно, общите ни усилия ще бъдат по-бързи, смели, сръчни и по-устойчиви. Затова аз Ви приканвам да споделите информацията, за да достигне до всички българи, приятели и съмишленици!


Втората инициатива е свързана с придобиване на знания по управление на проекти с г-жа Silvia Stumpf: Ако сте свободен артист и искате да се научите да разработвате успешно собствени проекти за външно финансиране, заповядайте на безплатна серия от 3 онлайн семинара по основи на управлението на проекти. В близко бъдеще тези знания ще бъдат много важни за оцеляване на хората от творческите индустрии. Поканата важи и за артисти, творци и изпълнители, които работят по трудови договори. Датите ще бъдат определени в зависимост от броя на изявилите желание. Това е безплатна за участниците инициатива, предоставена от г-жа Silvia Stumpf. За повече информация, свържете се с нея във Фейсбук.


С подобни инициативи ставаме все по обединени, знаещи, можещи и развиващи се успешно в тези динамични, но важни времена.


От мен успех, и на добър час на всички!


Comments


bottom of page